Expedition Cruises
door: Ander Licht Reizen

expeditie-cruise expeditie-cruise expeditie-cruise


expeditie-cruise


Privacy en persoonsgegevens

Voor het boeken van een reis hebben wij natuurlijk persoonsgegevens van u nodig. Echter ook voor brochure verzending en zelfs het versturen van digitale mailings hebben we al gegevens van u nodig. Op deze pagina leggen we in het kort uit hoe wij met die gegevens omgaan.

Alle adres, persoonsgegevens, e-mailadressen die u aan Expedition Cruises verstrekt worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw gegevens worden enkel en alleen gebruikt voor interne doeleinden en slechts daar waar het nodig is om bijvoorbeeld vluchten, accommodaties en of excursies te reserveren, doorgegeven aan derden.

E-mail adressen die op onze site worden ingevoerd om bijvoorbeeld vragen te stellen of informatie toegezonden te krijgen, slaan wij op in onze eigen e-mailadressenlijst. Wij nemen u echter slechts op in de verzendlijst van onze reguliere digitale nieuwsbrief wanneer u daar geen bezwaar tegen heeft. Daarbij kunt u zich te allen tijde eenvoudig afmelden via elke digitale nieuwsbrief die wij sturen en ook middels een knop op de homepage van onze website.

Om te kunnen zien waarvoor bezoekers van onze website belangstelling hebben en zo in de toekomst ons aanbod te kunnen verbeteren wordt surfgedrag op onze site geregistreerd. Dit gebeurd volledig anoniem, persoonsgegevens worden hierbij niet opgeslagen. We analyseren op deze manier bijvoorbeeld welke bestemmingen en reizen populair zijn zodat we weten waarop we onze inspanningen het beste kunnen richten.

anvrsgrcalamiteitenfonds