Expedition Cruises
door: Ander Licht Reizen

Top 3 reizen

Scoresby Sund - Aurora Borealis
Korte maar heel bijzondere cruise naar de Scoresby Sund aan de oostkust van Groenland met goede kansen om het noorderlicht te zien.
Noord-Spitsbergen - ijsbeer special
Expeditiecruise langs het pakijs van Noord-Spitsbergen met goede kansen op het spotten van ijsberen
Antarctica, South Georgia en de Falklands
19-daagse expeditiecruise langs de Falkland eilanden, South Georgia, de Orkneys en Antarctica

Last minute beschikbaarheid Antarctica januari 2020

Door een last-minute groepsannulering zijn er flink wat plaatsen vrijgekomen op de Hondius voor het klassieke Antarctica programma dat start op 17 januari. Voor deze vertrekdatum gelden nu speciale gunstige tarieven. Er is beschikbaarheid in bijna alle kamertypen dus een unieke kans voor degenen die deze winter nog naar Antarctica willen. Heeft u belangstelling dan informeren we u graag over de mogelijkheden. klik hier voor meer info.

Antarctica 2020/2021 vroegboekkorting

Quark Expeditions heeft flinke vroegboekkortingen ingesteld voor een groot deel van de Antarctica reizen voor het seizoen 2020/2021. De kortingen lopen uiteen van 10% tot wel 20% op de reguliere cruiseprijzen. De aanbiedingen gelden niet voor triple cabins en single cabins. Deze vroegboekkorting geldt voor ongeveer de helft van de vertrekdata en is geldig tot 31 oktober 2019. Daarnaast heeft Quark een extra korting van 5% voor passagiers die al eens een cruise met Quark hebben gemaakt en ook 5% extra voor passagiers die twee aansluitende reizen boeken. klik hier voor meer info.

Antarctica 2019/2020 last-minute korting

Voor verschillende vertrekdata voor Antarctische cruises in het seizoen 2019/2020 heeft Quark Expeditions nu mooie kortingen die uiteenlopen van 10% tot wel 30%. Daarbij geldt op een aantal vertrekdata nog een extra 10% korting voor de luxere cabins. Kortingen variëren dus per vertrekdatum en schip en zijn zoals altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen door de rederij. Heeft u belangstelling dan informeren we u graag voor welke cruisedata en schepen de hoogste kortingen gelden. klik hier voor meer info.

Familie korting op de MV Ushuaia

Voor gezinnen met één kind heeft de MV Ushuaia een mooi aanbod. Bij twee volwassenen die een superior cabin of suite boeken mag een kind van onder de 16 jaar gratis meereizen. klik hier voor meer info.

anvrsgrcalamiteitenfonds