Expedition Cruises
door: Ander Licht Reizen

Top 3 reizen

Scoresby Sund - Aurora Borealis
Korte maar heel bijzondere cruise naar de Scoresby Sund aan de oostkust van Groenland met goede kansen om het noorderlicht te zien.
Noord-Spitsbergen - ijsbeer special
Expeditiecruise langs het pakijs van Noord-Spitsbergen met goede kansen op het spotten van ijsberen
Antarctica, South Georgia en de Falklands
19-daagse expeditiecruise langs de Falkland eilanden, South Georgia, de Orkneys en Antarctica

10% korting 3 data MV Ushuaia

Voor drie Classic Antarctica cruises met de MV Ushuaia in het seizoen 2019/2020 geldt op dit moment een korting van 10% op de cruiseprijs. Het betreft de classic Antarctica cruises van 23 november en 31 december 2019 en de cruise van 28 februari 2020. De aanbieding is geldig tot 31 augustus 2019 en zoals altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijziging door de cruisemaatschappij. klik hier voor meer info.

Antarctica deals Quark Expeditions

Voor verschillende vertrekdata voor Antarctische cruises in het seizoen 2019/2020 heeft Quark Expeditions nu mooie kortingen die uiteenlopen van 10% voor een negental verschillende cruisedata tot wel 30% voor de Antarctic Express Crossing the Circle Aircruise van 18 december. Kortingen variëren dus per vertrekdatum en schip en zijn zoals altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen door de rederij. klik hier voor meer info.

Op zoek naar de keizerspinguïn

Voor de Weddell Sea cruise met de MV Ortelius van 14 november 2019 geldt op dit moment flinke kortingen voor de laatste plaatsen in vierpersoons cabins. Tijdens deze bijzondere cruise gaat u in de Weddell Sea op zoek naar keizerspinguïns en maakt u (als de omstandigheden het toestaan) rondvluchten per helikopter. De reguliere prijs is € 9300 en we kunnen u deze nu aanbieden met € 1400 korting voor € 7900. Zoals alle aanbiedingen is deze onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijziging door de cruisemaatschappij. klik hier voor meer info.

Familie korting op de MV Ushuaia

Voor gezinnen met één kind heeft de MV Ushuaia een mooi aanbod. Bij twee volwassenen die een superior cabin of suite boeken mag een kind van onder de 16 jaar gratis meereizen. klik hier voor meer info.

anvrsgrcalamiteitenfonds