Expedition Cruises
door: Ander Licht Reizen

Top 3 reizen

Scoresby Sund - Aurora Borealis
Korte maar heel bijzondere cruise naar de Scoresby Sund aan de oostkust van Groenland met goede kansen om het noorderlicht te zien.
Noord-Spitsbergen - ijsbeer special
Expeditiecruise langs het pakijs van Noord-Spitsbergen met goede kansen op het spotten van ijsberen
Antarctica, South Georgia en de Falklands
19-daagse expeditiecruise langs de Falkland eilanden, South Georgia, de Orkneys en Antarctica

Last minute beschikbaarheid Antarctica januari 2020

Door een last-minute groepsannulering zijn er flink wat plaatsen vrijgekomen op de Hondius voor het klassieke Antarctica programma dat start op 17 januari. Voor deze vertrekdatum gelden nu speciale gunstige tarieven. Er is beschikbaarheid in bijna alle kamertypen dus een unieke kans voor degenen die deze winter nog naar Antarctica willen. Heeft u belangstelling dan informeren we u graag over de mogelijkheden. klik hier voor meer info.

Antarctica 2019/2020 last-minute korting

Voor verschillende vertrekdata voor Antarctische cruises in het seizoen 2019/2020 heeft Quark Expeditions nu zeer speciale kortingen die uiteenlopen van 10% tot wel 50%. Kortingen variëren dus per vertrekdatum en schip en zijn zoals altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen door de rederij. Heeft u belangstelling dan informeren we u graag voor welke cruisedata en schepen de hoogste kortingen gelden. klik hier voor meer info.

Speciale aanbieding Ross Sea

€ 4000 korting pp voor de Ross Sea Expedities van 13 januari 2017 en 15 februari 2017. Een heel speciale aanbieding voor een heel speciale reis!

De Ross Sea Expeditie is wellicht de meest avontuurlijke en bijzondere Antarctica reis van het jaar die unieke plekken aandoet als McMurdo, de hutten van Scott en Shackleton, Peter I eiland en Campbell Island. Voor deze cruise kunnen nu de laatste twin porthole cabins geboekt worden voor de prijs van een triple cabin. Dit is een korting van maar liefst € 4000 per persoon. Wilt u mee op de meest avontuurlijke poolreis van 2020 dan is dit uw kans. klik hier voor meer info.

Familie korting op de MV Ushuaia

Voor gezinnen met één kind heeft de MV Ushuaia een mooi aanbod. Bij twee volwassenen die een superior cabin of suite boeken mag een kind van onder de 16 jaar gratis meereizen. klik hier voor meer info.

anvrsgrcalamiteitenfonds