Expedition Cruises
door: Ander Licht Reizen

Antarctica

Hoogtepunten

Ervaar de pracht, leegte en woestheid van Antartica

Zie pinguïns, pelsrobben en walvissen in hun eigen habitat

Maak zodiactochtjes langs bizarre ijsbergen

Profiteer van zeer lange dagen en geniet van het prachtige lage licht.

Het witte continent is voor velen een droombestemming. Vaak lijkt het bijna onwerkelijk dat je deze wondere koude wereld van sneeuw en ijs als gewone sterveling zou kunnen betreden maar het is tegenwoordig zeer goed mogelijk door middel van een expeditiecruise. Er zijn meerdere manieren om Antarctica te bezoeken. Wij hebben de expeditiecruise naar Antarctica opgedeeld in een vijftal verschillende groepen waarover via de knoppen in de linker kolom meer uitleg wordt gegeven.


Aanbiedingen Antarctica

Last minute beschikbaarheid Antarctica januari 2020

Door een last-minute groepsannulering zijn er flink wat plaatsen vrijgekomen op de Hondius voor het klassieke Antarctica programma dat start op 17 januari. Voor deze vertrekdatum gelden nu speciale gunstige tarieven. Er is beschikbaarheid in bijna alle kamertypen dus een unieke kans voor degenen die deze winter nog naar Antarctica willen. Heeft u belangstelling dan informeren we u graag over de mogelijkheden.

Speciale aanbieding Ross Sea

€ 4000 korting pp voor de Ross Sea Expedities van 13 januari 2017 en 15 februari 2017. Een heel speciale aanbieding voor een heel speciale reis!

De Ross Sea Expeditie is wellicht de meest avontuurlijke en bijzondere Antarctica reis van het jaar die unieke plekken aandoet als McMurdo, de hutten van Scott en Shackleton, Peter I eiland en Campbell Island. Voor deze cruise kunnen nu de laatste twin porthole cabins geboekt worden voor de prijs van een triple cabin. Dit is een korting van maar liefst € 4000 per persoon. Wilt u mee op de meest avontuurlijke poolreis van 2020 dan is dit uw kans.

Familie korting op de MV Ushuaia

Voor gezinnen met één kind heeft de MV Ushuaia een mooi aanbod. Bij twee volwassenen die een superior cabin of suite boeken mag een kind van onder de 16 jaar gratis meereizen.

Hoogtepunten

Ervaar de pracht, leegte en woestheid van Antartica

Zie pinguïns, pelsrobben en walvissen in hun eigen habitat

Maak zodiactochtjes langs bizarre ijsbergen

Profiteer van zeer lange dagen en geniet van het prachtige lage licht.

Seal op een ijsschots (foto: Greenough)

slideshow - Antarcticaanvrsgrcalamiteitenfonds