Expedition Cruises
door: Ander Licht Reizen

Antarctica

Hoogtepunten

Ervaar de pracht, leegte en woestheid van Antartica

Zie pinguïns, pelsrobben en walvissen in hun eigen habitat

Maak zodiactochtjes langs bizarre ijsbergen

Profiteer van zeer lange dagen en geniet van het prachtige lage licht.

Het witte continent is voor velen een droombestemming. Vaak lijkt het bijna onwerkelijk dat je deze wondere koude wereld van sneeuw en ijs als gewone sterveling zou kunnen betreden maar het is tegenwoordig zeer goed mogelijk door middel van een expeditiecruise. Er zijn meerdere manieren om Antarctica te bezoeken. Wij hebben de expeditiecruise naar Antarctica opgedeeld in een vijftal verschillende groepen waarover via de knoppen in de linker kolom meer uitleg wordt gegeven.


Aanbiedingen Antarctica

10% korting 3 data MV Ushuaia

Voor drie Classic Antarctica cruises met de MV Ushuaia in het seizoen 2019/2020 geldt op dit moment een korting van 10% op de cruiseprijs. Het betreft de classic Antarctica cruises van 23 november en 31 december 2019 en de cruise van 28 februari 2020. De aanbieding is geldig tot 31 augustus 2019 en zoals altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijziging door de cruisemaatschappij.

Antarctica deals Quark Expeditions

Voor verschillende vertrekdata voor Antarctische cruises in het seizoen 2019/2020 heeft Quark Expeditions nu mooie kortingen die uiteenlopen van 10% voor een negental verschillende cruisedata tot wel 30% voor de Antarctic Express Crossing the Circle Aircruise van 18 december. Kortingen variëren dus per vertrekdatum en schip en zijn zoals altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen door de rederij.

Op zoek naar de keizerspinguïn

Voor de Weddell Sea cruise met de MV Ortelius van 14 november 2019 geldt op dit moment flinke kortingen voor de laatste plaatsen in vierpersoons cabins. Tijdens deze bijzondere cruise gaat u in de Weddell Sea op zoek naar keizerspinguïns en maakt u (als de omstandigheden het toestaan) rondvluchten per helikopter. De reguliere prijs is € 9300 en we kunnen u deze nu aanbieden met € 1400 korting voor € 7900. Zoals alle aanbiedingen is deze onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijziging door de cruisemaatschappij.

Familie korting op de MV Ushuaia

Voor gezinnen met één kind heeft de MV Ushuaia een mooi aanbod. Bij twee volwassenen die een superior cabin of suite boeken mag een kind van onder de 16 jaar gratis meereizen.

Hoogtepunten

Ervaar de pracht, leegte en woestheid van Antartica

Zie pinguïns, pelsrobben en walvissen in hun eigen habitat

Maak zodiactochtjes langs bizarre ijsbergen

Profiteer van zeer lange dagen en geniet van het prachtige lage licht.

Seal op een ijsschots (foto: Greenough)

slideshow - Antarcticaanvrsgrcalamiteitenfonds