Expedition Cruises
door: Ander Licht Reizen

Top 3 reizen

Scoresby Sund - Aurora Borealis
Korte maar heel bijzondere cruise naar de Scoresby Sund aan de oostkust van Groenland met goede kansen om het noorderlicht te zien.
Noord-Spitsbergen - ijsbeer special
Expeditiecruise langs het pakijs van Noord-Spitsbergen met goede kansen op het spotten van ijsberen
Antarctica, South Georgia en de Falklands
19-daagse expeditiecruise langs de Falkland eilanden, South Georgia, de Orkneys en Antarctica

Antarctica 2019/2020 vroegboekkorting

Quark Expeditions heeft flinke vroegboekkortingen ingesteld voor een groot deel van de Antarctica reizen voor het seizoen 2019/2020. De kortingen lopen uiteen van 10% tot wel 25% op de reguliere cruiseprijzen. Over het algemeen gelden voor premium cabins hogere kortingen dan voor standaard cabins. De aanbiedingen gelden niet voor triple cabins en single cabins. Deze vroegboekkorting geldt voor ongeveer de helft van de vertrekdata en is geldig tot 31 januari 2019. Daarnaast heeft Quark een extra korting van USD 500 op standard cabins en USD 1000 op premium cabins voor klanten die voor het eerst een cruise bij Quark Expeditions boeken. Heeft u belangstelling dan informeren we u graag over de precieze korting voor de door u gewenste cruise, cabin en periode. klik hier voor meer info.

Antarctica Oceanwide deals

De Plancius en de Ortelius hebben een aantal aanbiedingen lopen voor enkele Antarctica cruises aan het einde van het seizoen 2018/2019. De kortingen variëren per cruise en huttype en kunnen oplopen tot € 1850 per persoon. Hieronder vindt u de vertrekdata waarvoor de kortingen gelden. We informeren u graag over de beschikbaarheid en eventuele korting die geldt voor de cabin van uw voorkeur. De aanbieding geldt alleen voor nieuwe boekingen en is vanzelfsprekend onder voorbehoud van beschikbaarheid. klik hier voor meer info.

Familie korting op de MV Ushuaia

Voor gezinnen met één kind heeft de MV Ushuaia een mooi aanbod. Bij twee volwassenen die een superior cabin of suite boeken mag een kind van onder de 16 jaar gratis meereizen. klik hier voor meer info.

Weddell Sea 20% korting

Voor de Weddell Sea cruise met de Plancius van 11 maart 2019 geldt op dit moment een korting van 20% op alle nog beschikbare cabins. De Weddell Sea is cruise is ideaal voor klanten die wellicht na een eerste klassieke cruise nogmaals Antarctica willen bezoeken maar andere dingen willen zien. Daarnaast is de ruige oostkant van het schiereiland de plek voor het zien van immense tafelijsbergen en wellicht spot u de illustere keizerspinguïn op een ijsschots. Dit aanbod is zoals altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid. klik hier voor meer info.

Korting Oost-Groenland

Voor de cruise met de MV Hondius naar de Scoresby Sund aan de zuidoostkust van Groenland geldt op dit moment een speciale korting van 20% op de cruiseprijs. Scoresby Sund staat ook wel beken als het grootste fjordernsysteem ter wereld. De met ijsbergen bezaaide wateren van deze immense fjord staan garant voor schitterend landschappelijk spektakel. Boekt u deze reis via Expedition Cruises dan krijgt u naast 20% korting een gesigneerd exemplaar van het prachtige historische fotoboek "Faces from the Scoresby Sund" cadeau. De foto's in dit boek zijn gemaakt door Ko de Korte die al decennia lang alle uithoeken van de Arctic heeft verkend en nog altijd verantwoordelijk is voor de samenstelling van de reizen naar de Arctic van Oceanwide Expeditions klik hier voor meer info.

Special Deals Arctic 2019

Voor de cruises naar de Arctic in aan boord van de Ocean Adventurer voor de zomer 2019 gelden op dit moment mooie vroegboekkortingen. Deze lopen uiteen van USD 1000 tot USD 2000 per persoon. We informeren u graag welke korting geldt voor het cruiseprogramma en het cabintype waar uw eventuele voorkeur naar uitgaat. Ook krijgt u bij sommige cruise een gratis vlucht tussen Oslo en Longyearbyen. Deze kortingen gelden bij boeking voor 31 january 2019 en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor driepersoons- en vierpersoonscabins geldt geen korting. klik hier voor meer info.

anvrsgrcalamiteitenfonds